Nomadcamp.eu 2010 - Vendégkönyv
Magyar English Deutsch Romanian

Vendégkönyv


   2012.07.17.Kárpáti Zoltánné   
"Kevés olyan hely van, ahol egy váratlanul érkező busznyi gyermekcsoportot kedvesen és szívesen fogadnak. Itt ez történt. Azonnal programokat ajánlottak a gyerekeknek. Nem kötötték fogyasztáshoz az ottlétüket. Nyugodtan pihenhettek, sétálhattak, ugrálhattak a trambulinon, kártyázhattak az étteremben, nézelődhettek a jurtákban. Köszönjük ezt az igazán ritkaság számba menő vendégszeretetet. A hely azonnal elvarázsolt bennünket, a különleges kedvesség pedig arra ösztönöz engem és férjem, hogy még idén visszatérjünk, mint jurta vendégek. Köszönjük szépen! Az erdélyi jutalomtábor résztvevői és vezetői Dunakesziről."
   2011.08.03.Balázsék   
"Felejthetetlen lesz számunkra az a rövid idő, amit Önöknél töltöttünk! Úgy érezzük, jól választottunk, és olyan élményt kaptunk, amilyenben eddig még nem volt részünk! Átéltük azt a természet-közeliséget, amit a jurta hangulata, színei, illata, bútorai sugároztak, és azt az érdekes jelenséget, hogy védettségben vagyunk ott bent, miközben a külvilágtól sem vagyunk elszigetelve, hiszen a kecske-mekegéstől a víz csobogásáig mindenben részesültünk. Számunkra a nap fénypontja a sós vizes dézsában való lazítás volt, amely igencsak jó találmány, mindenkinek ajánlani tudjuk, különösen az esti órákban, amikor akár csillagfényben, akár csepergő esőben lehet élvezni az estét és a többiek társaságát. A kávé remek, a pizzák még inkább, a reggeli bőséges és fenséges volt, és a kiszolgálás kedves és barátságos, akárcsak a Sófalvi család, akinek személyes köszöntése, bemutatkozása nagyon jól esett nekünk. Ezúton is köszönjük, hogy hozzájárultak házassági évfordulónk különlegessé tételéhez! Isten áldása kísérje továbbra is vállalkozásukat és minden jót kívánunk! Balázsék"
   2011.07.10.Erika   
"Pozitív hangulatú hely, kedvesek a vendéglátók! Köszönettel, a Nagy család. http://nagyitas.net/jurta-szallas-erdely-sziveben/"
   2011.07.10.Erika   
"Pozitív hangulatú hely, kedvesek a vendéglátók! Köszönettel, a Nagy család. http://nagyitas.net/jurta-szallas-erdely-sziveben/"
   2011.01.12.ildiko   
"A "véletlen" vezérelt minket ide, de nem hiszem, hogy a véletlen létező. Kiváló, barátságos csapat, János Úr nagyon közvetlen és jó beszélőkével megáldott. Mosolygós, nagyon kedves pincér fogadott bennünket. Másodszor jártam Önöknél és ezúton szeretném elmondani, hogy nagyon jól éreztem magam. Fantasztikus bort ittam és kiváló ételeket ettem. Csodálatos környezetben, tökéletes kiszolgálással találkoztam, ami számomra kimerítette a Gondoskodás fogalmát. Ennek köszönhetően minden gondot el tudtam felejteni. Azt kaptam Önöktől, amire a legjobban vágytam és ezt kívánom megköszönni mégegyszer. Ha egy hét lenne hátra az életemből, valószínű itt tölteném! Tiszta szívből gratulálok. Sok elégedett vendéget kívánok. Üdvözlettel Séra Ildikó."
   2011.01.06.volt latogato   
"meg mindig nem mukodik a velemenyek megjelenitese, ami tulajdonkeppen egy referenciakent szolgal....."
   2010.08.01.Sera Ildiko   
"Nagyon köszönjük az igazi, barátságos vendéglátást, a gondoskodást, a humort, a jó ételeket, és a jó hangulatot. Köszönjük az estét, a sófürdőt, a fehér bort, a szaunát és mindent! Felejthetetlen volt, élmeny volt Veletek lenni, jurtában pihenni, megtapasztalni az ottani feeling-et! Eszméletlen jól éreztük magunkat! Kedves ez a hely, még visszatérünk ide... akkor már halászni is fogunk ;)"
   2010.07.18.Gombos László   
"6 napot töltöttünk 2010. juniusban a kempingben . Nagyon jól éreztük magunkat. A kemping környezete festői (környező hegyek, erdők, patakok, tavak, stb.), az étterem kifogástalan minőségű és olcsó, a jurták a pihenésre nagyon alkalmasak. A környéken sok a látnivaló ( 12 km Sovata, 40 km Marosvásárhely) és a pihenésre alkalmas hely. Mindenkinek ajánlhatom. Köszönettel: Gombosék Zalaegerszegről"
   2010.04.08.SandriSzovata   
"Jo helynek nez ki Sok sikert a nyitohoz Tisztelettel Zsombori Sandor (Szovata) 0742868450"

Írjon a vendégkönyvbe

Név:
E-mail:
Üzenet:Partnerünk:

Nomád Utak